TeGrepi


4.8 ( 8618 ratings )
Утилиты
Разработчик Streha shpk
бесплатно

Shfletojini më lehtë njoftimet në iPhone apo iPad përmes app-it të TeGrepi. Me më shumë se 3.000 njoftime që shtohen çdo ditë, është e sigurtë që do të gjeni ato që kërkoni.

Opsionet:

• Shihini njoftimet në një ndërfaqe të thjeshtë dhe intuitive
• Kërkoni produktet që ju interesojnë
• Shtoni njoftimet tuaja me vetëm disa prekje
• Shënojini njoftimet tuaja si të shitur direkt përmes app-it